Header


Ergotemp Logo

Tryckavlastande, ortopediska madrasser och kuddar av mycket hög kvalité

Bäddmadrass Orto: Har en tjocklek på 8 cm och är värmekänslig och hårdnar när den blir kall och mjuknar vid värme. Lämpar sig för personer med medicinska ryggbesvär eller sömnproblem. Överdraget är naturbeige och av exklusivt stretchtyg. Längd 200 cm, går att beställa i 210 cm utan extra kostnad.

Bäddmadrass Ergo Mjuk: Är 7 cm tjock men både tyngre och mjukare än Ergotemp Orto. Ergo Mjuk är inte speciellt värmekänslig och hhårdnar nästan inte alls då den blir kall. Lämpar sig för personer som behöver eller uppskattar en mjukare madrass eller är känsliga för tryck. Två olika överdrag kan beställas, ett naturbeige (samma som Orto) för hemmabruk eller ett gråmelerat (vid beställning av det gråmelerade ingår en grå transportväska och två kardborreband) stretchöverdrag som lämpar sig för att kunna transportera madrassen ihoprullad. Längd 200 cm.

Sovkudde Duo: En fantastiskt skön ortopedisk sovkudde som formar sig perfekt efter huvud och nacke. Den är ortopediskt formad från två sidor och kan därför vändas. Ger bra stöd för nacke både när du ligger på rygg och på sidan. Lämpar sig för personer med normalt till litet nacksprång. Storlek 50 x 34 x 10/8 cm.

Sovkudde Duo Hög: Har samma utformning och ger samma stöd som Sovkudde Duo men är högre. Lämpar sig för personer med normalt till stort nacksprång. Storlek 50 x 34 x 11/9 cm.

Halskudde: En mjuk och lätt hästskoformad kudde att ha runt halsen när du vill vila i sittande ställning. Kudden passar utmärkt att ta med på resan och stöder både huvud och nacke. Överdraget är av marinblå stretchplysh och är avtagbart.

Ryggkudde/Resekudde: Ryggkudden har en platt baksida och ger bra stöd och tryckavlastning i svankryggen. Funkar lika bra i bilen, på jobbet eller i soffan hemma. Ryggkudden har ett fastare material än de övriga kuddarna. Resekudden har samma form som Ryggkudden men ett mycket mjukare tryckavlastande material. Storlek 40 x 20 x 12 cm.

Sittdyna: Avlastar ryggen och fördelar din vikt jämt över ytan så att du kan sitta bekvämt under längre perioder. Den har ett tryckavlastande material i två skikt av olika hårdhet. Överdraget är av ett gråmelerat tåligt stretchtyg och har en undersida av kraftig och vattentät väv. Dynan har även ett handtag. Storlek 40 x 40 x 6 cm.

Resemadrass - Set: Resemadrassen är 4 cm tjock, 60 cm bred och 190 cm lång. Levereras tillsammans med en resekudde, spännband och en transportväska av sportbagtyp.


Madrasserna har 10 års garanti och kuddarna har 3 års garanti. Överdragen omfattas ej av garantin.
Reservation för prishöjning finns på¨samtliga madrasser och kuddar.

Information om garantier och aktuella priser finns på www.ergotemp.se